Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hogyan legyünk klímatudatosak?

2021.10.14
21:11
2021.10.15
16:58
Forrás
Pannon RTV
Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója tartott előadást a klímaváltozás következményeiről, az éghajlatváltozás visszafordíthatóságáról és jövőbeli lehetőségeiről Szabadkán.

Kiemelte, fontos, hogy a gyerekek már az iskolában elsajátítsák azt a tudást, amivel óvhatják bolygójukat. Az eseményt a VM4K szervezte.

Pannon RTV

Fodor Gábor elmondta: „Mi magunk is tudunk apró dolgokban, hétköznapi dolgokban hozzátenni ahhoz, hogy klímatudatosak legyünk. Tehát vannak a világszervezetek, amelyeknek nyilván más a dolga, az, hogy nemzetközi szabályokat találjanak ki, és vagyunk mi, polgárok, nekünk pedig az a dolgunk, hogy a hétköznapi életben figyeljünk arra, hogy a villanykapcsolót lekapcsoltuk-e, a csapot elzártuk-e, hogy nem folyik-e a víz, tehát figyeljünk ezekre a hétköznapi dolgokra, ezzel is tudunk egy icipicit hozzátenni ahhoz, hogy segítsünk.”

VM4K Csütörtök esték – másképp
Fodor Gábor
klímatudatosság

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.
07:40, Frissítve: 07:46

Véget ért az amatőr színjátszók találkozója

Véget ért Szajánban a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 25. Találkozója, amely a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Magyar Nemzeti Tanács nemzeti jelentőségű rendezvénye.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.