Ugrás a tartalomra

A honlapkészítés alapjait tanulhatták az érdekeltek

2018.03.17
15:14
2022.07.27
10:49
Forrás
Pannon RTV
A WordPress program alapjait tanulhatták meg civil szervezetek képviselői szombaton délelőtt a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon Szabadkán.

Az előadás a honlapkészítő felület testreszabását, a menü létrehozását és egyéb technikai lehetőségek bemutatását látta elő. A WordPress egy hatékony háttérprogram, amivel akár egy óra alatt össze lehet rakni egy saját honlapot. Az ingyenes előadást a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezte.

Námesztovszki Zsolt, dékánhelyettes, MTTK: „Gyakorlatilag a mai nap arról szól, hogy civil szervezetek képviselői létrehoznak egy-egy honlapot ebben a környezetben, amely természetesen kötődik vagy a tevékenységükhöz vagy magához a civil szervezethez.”

Szabadka
WordPress
honlap
civil
MTTK

Most

17:09

Izrael ugyanúgy folytatja

Amerika azt üzente Izraelnek, hogy vigyázzon, mert elveszítheti a nemzetközi támogatást, ha nem enyhít álláspontján a gázai háborúval kapcsolatban.
16:46, Frissítve: 17:28

Nem ad okot aggodalomra a Tisza vízállása

A reggel mért adatok szerint 492 centiméter volt a Tisza vízszintje a hivatalos zentai vízmércénél. Ez nagyjából 150 centiméterrel magasabb az ebben az időszakban átlagosan mért vízállásokhoz képest.
15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.

Népszerű