Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Itthon, együtt, boldogan – A Pannon RTV Szarapka-testvérei

2021.06.04
21:01
Forrás
Pannon RTV
Dóra, Szuzana és Szabolcs. Ők a Szarapka-testvérek. Mind a hárman a Pannon RTV munkatársai. Szuzi a Szabadkai Magyar Rádió főszerkesztője, Szabolcs operatőr, Dóra szakterülete pedig a KÉK, azaz a Könnyen Érthető Kommunikáció.
Pannon RTV

A fiatalok jól érzik magukat a szülőföldjükön.

Szabolcs és Ildi a Pannonban ismerkedett meg, kapcsolatuk a lakodalomig érett, nyáron egybe is kelnek.

Dóráék idén költöztek Hajdújárásra. Dóra könnyen érthető híreket ír a Pannon RTV honlapjára, és egy speciális iskolában dolgozik értelmi sérült, fogyatékos gyerekekkel. Edvin az operatőrök főnöke a médiaházunkban. Érdekesség, hogy mindkét párnak idén lesz a lakodalma. Véletlenül alakultak így a dolgok?

Pannon RTV

Végül a Dedić-család otthonába látogattunk el. A gyerekszobában mindig zajlik az élet, Léna és Petra gondoskodik arról, hogy a szülők ne unatkozzanak. Szuzana nemrégen állt újra munkába a szülési szabadság után, stábunknak elmondta, hogy bármikor számíthat a húgára és az öccsére, sokat segítenek a kislányok körül. A családtagok más-más beosztásban dolgoznak, így nem könnyű összehozni a találkozásokat.

Pannon RTV

Azt szokták mondani, hogy a kötelék, amely a családot összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet és a benne lelt öröm. A forgatás alatt érezni lehetett, hogy a családtagok között mennyire szoros a kötelék. 

Szarapka
testvérek
Szarapka Szabolcs
Szarapka Dóra
Dedić Szuzana
főszerkesztő
operatőr
Pannon Marketing
Csipak Edvin

Most

20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.
16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.