Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kucor Dejan

Játékosan a tűzoltásról

2022.09.24
17:14
2022.09.24
20:25
Forrás
Pannon RTV
Első alkalommal tartott családi napot az Önkéntes Tűzoltó Testület Bajsán.
Pannon RTV/Kucor Dejan

A gyerekek játékos vetélkedőkön ismerkedhettek meg a tűzoltási technikákkal. Az eseményen több mint hatvan gyerek vett részt. Az érdeklődők nemcsak Bajsáról, hanem Bácskossuthfalváról, Martonosról, Kishegyesről és Zentagunarasról érkeztek. A találkozón a magyarországi Egy Csepp Tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség képviselői tartottak interaktív előadásokat.

Pannon RTV/Kucor Dejan

Cesznák Arnold, elnök, Önkéntes Tűzoltó Testület, Bajsa: „Elsősorban, hogy egy kicsit az önkéntes tűzoltóskodást reklámozzuk, és próbáljuk a fiatalabb generációkba elhinteni az ötletet, hogy esetleg a későbbiekben foglalkozzanak hasonló tevékenységgel. Ezenkívül a játékos versenyszámokkal próbáljuk már előrevetíteni a későbbi versenyszámokat, amelyek a nagyobb korcsoportoknál már megtalálhatóak.”

Bajsa
önkéntes tűzoltó
családi nap

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű