Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jön a hideg!

2019-01-03
10:26
2020-02-23
12:46
Forrás
Blic
A fagy mellett hó is várható.

Fagyosabb lesz a január a megszokottnál - mondják a szakemberek. Belgrádban például legalább 7 fokkal lesz hidegebb a napokban, mint ahogy általában. A hideg levegő Észak-Európa felől érkezik, és ahol végigvonul, kemény fagyokra számíthatunk. Havazás, hószállingózás egészen a jövő hét első napjáig várható országszerte. Az igazi téli időjárás ma érkezik meg. Először Belgrádban és Vajdaság egyes részein lehet leginkább érezni a fagyos levegőt, azután már egész Szerbiában.

fagy
havazás
január
időjárás

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.