Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Június 30-ig lehet jelentkezni a Magyar Szó Strandszépe versenyére

2019-06-12
15:06
2019-06-13
07:30
Forrás
Pannon RTV
A megmérettetésre azokat a 17 és 27 év közötti lányokat várják, akik bizonyítottan magyar származásúak, hajadonok és szívesen megmutatnák finom vonalaikat a nagyérdemű előtt.

Az idei verseny győztesei bejutnak a Magyarország Világszépe 2019 megmérettetésre is, emellett idén is számtalan értékes ajándékban részesülnek.

A győzelem pillanatai azok, amikre Tót Diana még mindig könnyes szemmel gondol vissza. Számára feledhetetlen élmény volt a tavalyi diadal: „Életem talán meghatározó élménye volt. Nagyon jól éreztem magam a versenyen, és buzdítanék igazából minden lányt, aki egy percig is fontolóra vette, hogy jelentkezzen, tegye meg és ne várjon sokat.”

A tavalyi verseny közönségdíjasa Csuka Szanten lett: „Mindenképpen át kell élni ezt az egész felkészülést, a színpadon azt az érzést, amikor minden szempár csak ránk figyel, és mi vagyunk ott a fő attrakció azon az estén, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.”

A Strandszépe idén is a magyarkanizsai Tisza-parton kerül megrendezésre, ahol a nézőknek a hölgyek látványán túl remek showműsorral is készültek a szervezők.

Lackó Varjú Sára, koordinátor, Strandszépe 2019: „Úgy határoztunk, hogy a Dumaszínháztól a Szomszédnéni Produkciós Iroda komédiás csapatát hívjuk el. Ők fognak stand-up comedy előadást tartani.”

Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője szerint ez nagyszerű lehetőség arra, hogy a lányok kipróbálják magukat a rivaldafényben: „Szerintem az egész Strandszépének az a legnagyobb hozadéka, hogy összebarátkoznak a lányok, magabiztossá válnak, megtanulnak mozogni a színpadon, fellépésük van, bátorságot nyernek.”

Az idei Strandszépe versenyre július 13-án, szombaton este a megszokott helyszínen, a magyarkanizsai Tisza-parton kerül sor. Az olvasók természetesen idén is megválaszthatják a számukra legjobban tetsző hölgyet a jelöltek közül. Ehhez csupán a Magyar Szóban megjelenő szelvényeket kell kitölteniük és postai úton a Magyar Szó szerkesztőségébe visszaküldeni, vagy e-mailben a strandszepe@magyarszo.rs címre, esetleg a Strandszépe Facebook-oldalán keresztül. Egy személy korlátozás nélkül több lapot is megvásárolhat, és egy borítékban több szavazószelvényt is beküldhet.

Strandszépe választás
Magyar Szó Lapkiadó Kft.

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.