Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Június 30-ig lehet jelentkezni a Magyar Szó Strandszépe versenyére

2019-06-12
15:06
2019-06-13
07:30
Forrás
Pannon RTV
A megmérettetésre azokat a 17 és 27 év közötti lányokat várják, akik bizonyítottan magyar származásúak, hajadonok és szívesen megmutatnák finom vonalaikat a nagyérdemű előtt.

Az idei verseny győztesei bejutnak a Magyarország Világszépe 2019 megmérettetésre is, emellett idén is számtalan értékes ajándékban részesülnek.

A győzelem pillanatai azok, amikre Tót Diana még mindig könnyes szemmel gondol vissza. Számára feledhetetlen élmény volt a tavalyi diadal: „Életem talán meghatározó élménye volt. Nagyon jól éreztem magam a versenyen, és buzdítanék igazából minden lányt, aki egy percig is fontolóra vette, hogy jelentkezzen, tegye meg és ne várjon sokat.”

A tavalyi verseny közönségdíjasa Csuka Szanten lett: „Mindenképpen át kell élni ezt az egész felkészülést, a színpadon azt az érzést, amikor minden szempár csak ránk figyel, és mi vagyunk ott a fő attrakció azon az estén, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.”

A Strandszépe idén is a magyarkanizsai Tisza-parton kerül megrendezésre, ahol a nézőknek a hölgyek látványán túl remek showműsorral is készültek a szervezők.

Lackó Varjú Sára, koordinátor, Strandszépe 2019: „Úgy határoztunk, hogy a Dumaszínháztól a Szomszédnéni Produkciós Iroda komédiás csapatát hívjuk el. Ők fognak stand-up comedy előadást tartani.”

Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője szerint ez nagyszerű lehetőség arra, hogy a lányok kipróbálják magukat a rivaldafényben: „Szerintem az egész Strandszépének az a legnagyobb hozadéka, hogy összebarátkoznak a lányok, magabiztossá válnak, megtanulnak mozogni a színpadon, fellépésük van, bátorságot nyernek.”

Az idei Strandszépe versenyre július 13-án, szombaton este a megszokott helyszínen, a magyarkanizsai Tisza-parton kerül sor. Az olvasók természetesen idén is megválaszthatják a számukra legjobban tetsző hölgyet a jelöltek közül. Ehhez csupán a Magyar Szóban megjelenő szelvényeket kell kitölteniük és postai úton a Magyar Szó szerkesztőségébe visszaküldeni, vagy e-mailben a strandszepe@magyarszo.rs címre, esetleg a Strandszépe Facebook-oldalán keresztül. Egy személy korlátozás nélkül több lapot is megvásárolhat, és egy borítékban több szavazószelvényt is beküldhet.

Strandszépe választás
Magyar Szó Lapkiadó Kft.

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.