Ugrás a tartalomra

Juttassuk döntőbe az Oázis és #Atyavilág kisfilmeket!

2023.07.26
13:28
2023.08.07
13:37
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV munkatársai két kisfilmmel neveztek a Kulturális Filmek Fesztiváljára. Önök is segíthetnek a döntőbe jutásban.

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Kulturális Filmek Fesztiválját. A Pannon RTV munkatársai két kisfilmmel neveztek a megmérettetésre. Ahhoz, hogy bejussanak a döntőbe, minél több lájkot kell begyűjteniük. Önök is segíthetnek a továbbjutásban.

Rövidfilm egy körbezárt életről. Marika nénit és az ő oázisát ismerhetik meg a Oázis című rövidfilmből. A film alkotói Csipak Edvin és Szalai Adrián operatőrök, Masa Attila vágó és Dobó Engi Florinda, szerkesztő. Megható film egy egyedül élő néniről, akiről sohasem feledkeznek meg szomszédai.

A #Atyavilág című film Horváth Ákos atyát mutatja be. Jelenleg Újvidéken szolgál, a film forgatásakor azonban még Magyarkanizsán élt. Ottani életét ismerhetik meg 5 és fél percben.

Ákos atya fiatalosságát imádják a hívek, szinte bárhol ápolja az emberek lelkét, akár a futópadon is, edzés közben. A filmet Tímár Zsolt operatőr, Masa Attila vágó és Lajkó Anett szerkesztő készítette.

A Kulturális Filmek Fesztiváljának célja egyébként, hogy bemutassa a helyi magyar kultúrát feldolgozó, Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ magyarok lakta területein leforgatott versenyfilmeket.

Amennyiben tetszettek a filmek, lájkolják a Youtube csatornán, ezzel segítve őket a döntőbe jutásban.

Oázis:

# Atyavilág:

Oázis
#Atyavilág
Kulturális Filmek Fesztiválja
portréfilm
Pannon TV

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.