Ugrás a tartalomra
Facebbok/Vajdasági Baráti Egyesület

Karácsonyi gyűjtést indított a Vajdasági Baráti Egyesület csapata

2021.11.24
11:50
2021.11.24
11:55
Forrás
Pannon RTV
A bevételekkel idén az adai Aranykapu Művelődési Egyesületet, a Szentháromság Gyermekkórust, illetve a Magyarkanizsai Szociális Központ fiatal ösztöndíjasait támogatják.

Bár a decemberre tervezett Jótékonysági Mikulás Est a járványhelyzet miatt elmarad, ez sem vette el a csapat kedvét az akció megszervezésétől. Az adományok összege már az egymillió forintot meghaladta, de a szervezők továbbra is várják a felajánlásokat a Vajdasági Baráti Egyesület számlaszámára. Az egyesület tagjai Budapesten is gondoskodnak a gyerekek Mikulás csomagjairól, idén nem csak a rászorulókat, hanem az adományozók gyermekeit is meglepik ajándékokkal.
 
Aki szeretne csomagot, december 1-ig regisztrálhat a vajdasagibarat@gmail.com címen, a szülő(k) nevét, a gyerek(ek) nevét, korát, valamint a pontos szállítási címet feltüntetve. A csomagokat december 5-én szállítja ki a szervezet.

A szervezet számlaszáma:
Erste Bank 11600006-00000000-60650436, a közleményben a következőt tüntessék fel: Karácsonyi jótékonysági gyűjtés 2021

Vajdasági Baráti Egyesület

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű