Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Illusztráció

Kerékpárral Újvidékről Nagybecskerekre...

2019.09.20
15:44
2019.09.20
16:16
Forrás
021.rs
Közel 100 km hosszú kerékpárutat terveznek Újvidék és Nagybecskerek között.

A tervek kidolgozása 3,5 millió dinárba kerülnek. Az út kiépítését azzal indokolják, Vajdaságban kiemelt figyelmet kell fordítani a kerékpáros közlekedés fejlesztésére, mivel ennek egyre nagyobb turisztikai értéke van és az egyik legkörnyezetbarátabb közlekedési mód is. Az út Titelen keresztül kötné össze Újvidéket és Nagybecskereket.

kerékpárút
Újvidék
Nagybecskerek

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.