Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kertbarátok figyelem! Kié Horgos legszebb virágoskertje?

2021.05.15
11:51
2021.05.15
17:39
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot hirdetett a horgosi Művelődési Ház. Olyan kertbarátok jelentkezését várják, akiknek a virágoskertje, udvara, terasza hozzájárul az egész település szépségéhez.

Jelentkezni három fénykép beküldésével, név és elérhetőség megadásával lehet, a domkulturehorgos@gmail.com e-mail címen. A pályázat benyújtásának határideje május 21, az eredményhirdetésre pedig június elsején kerül sor.

Sós Nóra, vezető, Művelődési Ház, Horgos: „A pályázat célja lényegében az lenne, hogy mindenki egy kicsit a tavasz közeledtével rendbe szedje kertét, udvarát, hiszen jó idő van már, tavasz van, és úgy gondoljuk, mindenki számára fontos, hogy környezetét szebbé és tisztábbá varázsolja.”

Horgos
Művelődési Ház
virágoskert
kertbarát
pályázat

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.