Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Kiugróan meleg, de borús idő lesz ma

2021.12.02
07:58
2021.12.02
08:08
Forrás
RHMZ, hazipatika.com
Továbbra is borús, csapadékos időre van kilátás térségünkben. A mai nap folyamán a hőmérséklet elérheti a 15-16 fokot, de az elkövetkező napokban ez lecsökkenhet akár 5 fokra is.

A legtöbb helyen felhős, esős idő várható, kevés napsütéssel. Az éjszakai órákban a hőmérséklet -1 fok alá eshet. A legközelebbi száraz, naposabb idő jövő héten kedden és szerdán érkezik.

Ma erős kettősfronti hatás érvényesül. Sokan tapasztalhatnak erős fejfájást, migrént, a tünetek egész nap jellemzőek lehetnek. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok és a vérnyomás-ingadozás, ismétlődő rosszullét léphet fel. Lehangoltság és ingerültség is jelentkezhet. Alacsony hő- és komfortérzettel kell számolni.

időjárás
meleg
eső

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.