Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A legszebb rajz a legjobb anyukának

2021.04.21
15:10
2021.04.21
15:50
Forrás
Pannon RTV
Anyák napi rajzpályázatot hirdet az oromi Zengő Tájház Nők és Fiatalok Kézműves Egyesülete Magyarkanizsa község óvodásai és iskolásai számára.

A rajzok beküldési határideje április 30. Technikai megkötés nincs, ezen a téren szabad kezet kapnak a gyerekek.

Muhi Zsuzsanna, vezető, Zengő Tájház, Orom: „A technika is változó, tulajdonképpen ebbe se szólunk bele, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a gyerekek, hogy nyúlnak ehhez a témához. Elképzeltük azt is, hogy talán lerajzolják az édesanyjukat, vagy azt, hogy ajándékot adnak. Lehet például ez egy virággal összekötött kompozíció is. Tehát rájuk bízzuk, remélem, hogy dolgozik a fantáziájuk.”

anyák napja
rajzpályázat
Orom

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.