Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Legyen kéznél az esernyő!

2021.04.19
08:36
2021.04.19
17:41
Forrás
Pannon RTV
Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Az elkövetkező napokban sem kell eltennünk az esernyőket, és a meleg kabátot, mert szinte az egész ország területén borongós és esős időre lehet majd számítani. A reggelek azonban fagymentesek lesznek, és csak helyenként erősödhet meg a szél.

Hétfőn kettősfront hatást figyelhetünk meg, az erre érzékenyeknél vérnyomás-ingadozás és fejfájás jelentkezhet, valamint rosszullétet, ingerlékenységet vagy szédülést is tapasztalhatnak. A hét folyamán fokozatos felmelegedés következik. Kedden 14 fok körül alakul a nappali hőmérséklet. A hét közepétől több lesz a napsütéses órák száma, de továbbra is záporok és zivatarok váltják majd egymást. Szerdán a minimumhőmérséklet 5 fok lesz, a maximum érték pedig 17 fok.

Csütörtökön 8 fokról eljutunk szintén 17 fokig. Pénteken újra lesz némi lehűlés, a maxumomok 14 fok körül várható. A változékony időjárás hatása miatt a megfázás veszélye is fennáll, ezért továbbra is fontos a réteges öltözködés. A hétvégén már több napsütésre számíthatunk, ám ennek ellenére nem lesz magas a nappali csúcshőmérséklet.

időjárás
előrejelzés

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.