Ugrás a tartalomra
Magyar Szó/Rózsa Barbara

Lezárult a Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának nyolcadik köre

2021.10.26
12:09
Forrás
Magyar Szó
Az ősz színeit és ízeit ábrázoló képeket vártak a pályázóktól. A beérkezett munkákat Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre, a napilap főszerkesztő-helyettese bírálta el.

A nyolcadik kör győztese a tornyosi Rózsa Barbara lett. A zsűri különdíjait ezúttal a királyhalmi Erdélyi Olívia és a temerini Medvecki Sándor kapják. Külön dicséretben részesítették a királyhalmi Kissák Évát, a bezdáni Macus Edithet és a magyarittabéi Víg Melániát.

Magyar Szó
Szép Vajdaság
Fotópályázat
ősz

Most

19:30, Frissítve: 19:41

Újra járható az M5-ös autópálya Lajosmizsénél

Az autópályán, Lajosmizse közelében a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Kora este 3 gépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
18:11, Frissítve: 18:48

Kisorsolták az első lakásokat a nyereményjátékon

Šabacra és Kruševacra került a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték első két díja, legalább is itt kaptak számlát a vásárlásukról a beküldők. Egy másfél szobás és egy kétszobás belgrádi lakás jár a nyerteseknek.
17:07, Frissítve: 17:19

Petr Pavel nyerte a cseh elnökválasztást

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást - derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.
16:02, Frissítve: 17:22

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.