Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Meddig tartja még magát a tél?

2021.03.17
07:52
2021.03.17
09:17
Forrás
RHMZ
Továbbra is marad az esős, hűvös idő. Az előrejelzések szerint egész héten lehet számítani helyenként záporokra.

A jelentősebb felmelegedés is várat még magára. A mai maximum hőmérséklet 8 fok körül alakul - jelzik a meteorológusok. Csütörtökön 0 és 6 fok közötti értékeket mérhetünk. A hétvégén kissé enyhébb idő lesz, de csak 2 fokkal. Az előrejelzések szerint pénteken 8, szombaton és vasárnap 9 fok várható nappal. A minimális értékek pedig valamivel fagypont alá esnek, -1 fokot jósolnak.

időjárás
esős
hűvös
zápor

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.