Ugrás a tartalomra

Megújultunk

2022.10.03
19:15
2022.10.03
19:55
Forrás
Pannon RTV
Megújult a Pannon Televízió több arculati eleme.
Pannon RTV

Élő adásban cseréltük le a televízió logóját, egy új, modernebb jelzésre, emellett számos műsorunk és arculati elemünk új formában kerül képernyőre.

Pannon RTV

Felfrissítettük egyebek között a Szubjektív, a Pannon Gazda, a Kommentár nélkül, továbbá Kincsesládánk című műsorunk kinézetét, de számos új, vagy frissített elem is megjelenik majd műsorstruktúránkban.

Pannon RTV

Ezentúl minden esti hírműsorunk után megújult időjárással is jelentkezünk. A részleges kinézetmódosítással a célunk az volt, hogy valamelyest lendületesebbé tegyük a televízió arculatát, megjelenését.

Pannon RTV

A részleges kinézetmódosítással a célunk az volt, hogy valamelyest lendületesebbé tegyük a televízió arculatát, megjelenését.

Pannon RTV

Bálint Csaba, főszerkesztő, Pannon Televízió: „Ilyen például a Pannon Gazda, ott azt találtuk ki, hogy egy kicsit frissítjük, mert mégiscsak közkedvelt műsorról van szó. De például a Szubjektív, vagy a Kommentár nélkül, vagy most látom, a kollégák bejátszották az időjárást. Ez egy vadonatúj műsor lesz, ami minden nap jelentkezik. Guci Dávid munkáját dicséri egyébként az időjárásnak a megalkotása. Ez egy olyan műsor lesz, ami minden élő műsorunk után adásba fog kerülni ezentúl. Szerintem ezzel egy hiányt pótlunk különben, mert időjárás szempontjából eddig csak a híradókban foglalkoztunk egy kicsit. Most egy bő két perces előretekintés lesz minden egyes élő műsorunk után, a fél hatos Híradó, a Közügyek, valamint a nyolc órai Híradó után. Említettem még a Szubjektívet, a Pannon Gazdát. Ezen kívül az intermezzóink, sőt közkedvelt műsorunk, ami most tér vissza, a Kincsesládánk is vadonatúj arculattal fog megjelenni.”

Pannon RTV
arculat
Pannon RTV

Most

12:29, Frissítve: 15:31

Huszonöt éves az Emmanuel kamarakórus

Fennállásának a 25. évfordulóját ünnepelte vasárnap este az Emmanuel kamarakórus. A nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban bemutatott koncerttel és vendégfellépőkkel tették emlékezetessé a jeles jubileumot.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.