Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Meleg, még melegebb és nagyon meleg lesz

2019-06-11
16:45
Forrás
Szerbiai RTV
Meleg, még melegebb és nagyon meleg - körülbelül ez jellemzi majd az előttünk álló napok időjárását.

A hűvös és esős május után beköszöntött a forró június, és a hét végéig minden nap harminc fok feletti értékeket mérhetünk. A hétvégén 36 fok is lehet. Ugyanakkor még enyhítő szélre sem számíthatunk a héten. A felfrissülés csak jövő héten érkezik, 5-8 fokkal lesz hűvösebb, azonban akkor a levegő nagy páratartalma keserítheti meg a mindennapokat.

időjárás
nyár
meleg
kánikula

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:59

Elhunyt Sára Sándor

Meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas és Balázs Béla-díjas operatőr, filmrendező, a nemzet művésze, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója.
11:35, Frissítve: 11:42

Kezdődik a csillagászati ősz

Szeptember 23-án délelőtt 9:50-kor érik ismét merőlegesen a Nap sugarai az Egyenlítőt. Ez az időpont az őszi napéjegyenlőség, ezzel pedig csillagászati értelemben is kezdetét veszi az ősz.
11:13, Frissítve: 11:20

New Yorkba utazik Aleksandar Vučić

A szerb államfő részt vesz az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán. A központi téma a klímaváltozás lesz, de szóba kerül majd a koszovói kérdés rendezése is.
10:10, Frissítve: 10:18

Szükségünk lesz az esernyőre

A beboruló égboltból hétfőn több helyen várható eső, zápor. A nappali hőmérsékletek visszaesnek, az éjszakák ugyanakkor enyhülnek.
09:33

Ma van az autómentes nap

A világnapot 1998 óta minden évben szeptember 22-én tartják. A jeles nap célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb közlekedésre.
09:30, Frissítve: 09:55

Törték a kukoricát Tordán

Jó időben, sok vendége volt a Kukoricafesztiválnak Tordán. Kézi kukoricatörésben 12 hazai, anyaországi és romániai csapat mérte össze ügyességét.

Népszerű