Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Mórahalomról jelentkezett a Pannon Rádió

2021.07.03
17:37
2021.07.03
19:54
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Rádió nyári turnéjának második állomása a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő volt. Az érdeklődőket Zvekán Péter, Sánta Zoltán és Kókai Mónika várta 14 és 16 óra között a fürdőben. A műsorban voltak vendégek, ajándékok és persze jó zenék.
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Aranyos Ágoston Klára férjével heti rendszerességgel hallgatja a Pannon Rádiót. Külön meglepetés volt számukra, hogy a csapat a mórahalmi gyógyfürdőben élő műsort tartott.

„A reggeli műsor tartalmas, érdekes témákat dolgoznak fel, úgyhogy szeretjük.”

A terepi műsorok kiváló alkalmak arra, hogy olyan emberek is megismerjék a Pannon Rádiót és műsorainkat, akiknek eddig nem volt szerencséjük hozzá.

Kocsis Erika Makóról érkezett a fürdőbe: „Nagyon tetszik. Még eddig nem hallottam, és úgy gondolom, hogy hazafelé a kocsiban be is fogom állítani, hogy ezután is tudjam hallgatni a többieket.”

A műsorvezetők számára is öröm a nyári turné megszervezése, ha a stúdió helyett egy olyan környezetben dolgozhatnak, ahol akár személyesen is kapcsolatba léphetnek a hallgatókkal, láthatják a közvetlen reakcióikat.

Sánta Zoltán, a Pannon Rádió szerkesztő-műsorvezetője: „Mindenképpen szeretünk kimenni, főleg, ha egy ilyen helyen vagyunk, mint ez itt, ugye a mórahalmi gyógyfürdőről van szó. Jó az idő. Kihívást nem látunk benne, de csak azért, mert nagyon-nagyon élvezzük ezt a munkát és tök jó itt kint lenni.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A műsorvezetők elsődleges célja a szórakoztatáson kívül az volt, hogy megismertessék Mórahalom érdekességeit, a fürdőn kívül és belül egyaránt.

Zvekán Péter, a Pannon Rádió szerkesztő-műsorvezetője: „Nyilván azon kívül, hogy van ez a fürdő, van még sok más látványosság is, például a Patkó Lovas Színház, aztán a fürdőn belül is nem csak élménycsúszdák vannak, hanem vannak gyógykezelések is, meg ugye van egy gyógyfürdő része is ennek az egésznek, meg még azon kívül sok-sok más tartalom.”

A Pannon Rádió nyári turnéjának következő állomása a kishegyesi Szabadegyetem lesz július 10-én.

Pannon Rádió
Mórahalom
Sánta Zoltán
Zvekán Péter
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.