Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Mórahalomról jelentkezett a Pannon Rádió

2021.07.03
17:37
2021.07.03
19:54
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Rádió nyári turnéjának második állomása a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő volt. Az érdeklődőket Zvekán Péter, Sánta Zoltán és Kókai Mónika várta 14 és 16 óra között a fürdőben. A műsorban voltak vendégek, ajándékok és persze jó zenék.
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Aranyos Ágoston Klára férjével heti rendszerességgel hallgatja a Pannon Rádiót. Külön meglepetés volt számukra, hogy a csapat a mórahalmi gyógyfürdőben élő műsort tartott.

„A reggeli műsor tartalmas, érdekes témákat dolgoznak fel, úgyhogy szeretjük.”

A terepi műsorok kiváló alkalmak arra, hogy olyan emberek is megismerjék a Pannon Rádiót és műsorainkat, akiknek eddig nem volt szerencséjük hozzá.

Kocsis Erika Makóról érkezett a fürdőbe: „Nagyon tetszik. Még eddig nem hallottam, és úgy gondolom, hogy hazafelé a kocsiban be is fogom állítani, hogy ezután is tudjam hallgatni a többieket.”

A műsorvezetők számára is öröm a nyári turné megszervezése, ha a stúdió helyett egy olyan környezetben dolgozhatnak, ahol akár személyesen is kapcsolatba léphetnek a hallgatókkal, láthatják a közvetlen reakcióikat.

Sánta Zoltán, a Pannon Rádió szerkesztő-műsorvezetője: „Mindenképpen szeretünk kimenni, főleg, ha egy ilyen helyen vagyunk, mint ez itt, ugye a mórahalmi gyógyfürdőről van szó. Jó az idő. Kihívást nem látunk benne, de csak azért, mert nagyon-nagyon élvezzük ezt a munkát és tök jó itt kint lenni.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A műsorvezetők elsődleges célja a szórakoztatáson kívül az volt, hogy megismertessék Mórahalom érdekességeit, a fürdőn kívül és belül egyaránt.

Zvekán Péter, a Pannon Rádió szerkesztő-műsorvezetője: „Nyilván azon kívül, hogy van ez a fürdő, van még sok más látványosság is, például a Patkó Lovas Színház, aztán a fürdőn belül is nem csak élménycsúszdák vannak, hanem vannak gyógykezelések is, meg ugye van egy gyógyfürdő része is ennek az egésznek, meg még azon kívül sok-sok más tartalom.”

A Pannon Rádió nyári turnéjának következő állomása a kishegyesi Szabadegyetem lesz július 10-én.

Pannon Rádió
Mórahalom
Sánta Zoltán
Zvekán Péter
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Most

19:30, Frissítve: 19:41

Újra járható az M5-ös autópálya Lajosmizsénél

Az autópályán, Lajosmizse közelében a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Kora este 3 gépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
18:11, Frissítve: 18:48

Kisorsolták az első lakásokat a nyereményjátékon

Šabacra és Kruševacra került a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték első két díja, legalább is itt kaptak számlát a vásárlásukról a beküldők. Egy másfél szobás és egy kétszobás belgrádi lakás jár a nyerteseknek.
17:07, Frissítve: 17:19

Petr Pavel nyerte a cseh elnökválasztást

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást - derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.
16:02, Frissítve: 17:22

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.

Nyugdíjasok figyelmébe!

Februártól nyílik lehetőség jelentkezni a gyógyfürdők ingyenes igénybevételére. A kisnyugdíjasok kérhetik.