Ugrás a tartalomra
Pixabay/Free-Photos

Napsütés, eső, majd napsütés, eső

2021.08.02
13:13
2021.08.02
16:06
Forrás
Pannon RTV
Nem lesz rekkenő hőség, kicsit fellélegezhetünk.

Változékony időjárásra kell számítani a héten. Kedden és szerdán többfelé élénk, erős lesz a szél, 32 fokos maximumok várhatók. Csütörtök lesz a vízválasztó. Záporokkal, zivatarokkal jelentős mennyiségű csapadék érkezik vidékünkre. A hőmérséklet 20-25 fokig csökken. Pénteken és szombaton helyenként beborul az ég, de esőre nem kell számítani. Melegebb időjárás várható, 30-32 fok körüli értékekkel. Vasárnap hajnalban erős széllel kísérve ismét zivatarok lesznek.

Kovács Géza, klímakutató: „Egy újabb front érkezik, valószínűleg vasárnap folyamán, és akkor újból változékonyabb időjárásra van kilátás. A hőmérséklet egy kicsit visszaesik. Összességében azt lehet mondani, hogy eléggé változatos lesz az időjárás, főleg csütörtökön lesz csapadékosabb. Ami lényeges, hogy az átlagnak megfelelő hőmérsékletre van kilátás.”

időjárás
napsütés
hőmérséklet
csapadék
Kovács Géza

Most

10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.