Ugrás a tartalomra

Negatív rekordot döntött az Oscar-gála nézettsége

2020.02.11
13:13
Forrás
Beta
Csupán 23 millió 600 ezer néző volt kíváncsi a 92. Oscar-díjátadóra az Amerikai Egyesült Államokban - közölte az ABC.

A korábbi minimum 26,5 millió néző volt 2018-ban. A 3,5 órán át tartó ceremónia nem volt túl emlékezetes. Második éve nincs műsorvezetője a gálának, a különböző díjakat átadó sztárok pedig nem voltak túl szórakoztatóak, a humorizálásukat sokan erőltetettnek minősítették. Az Oscar díjátadót legtöbben 2014-ben nézték Amerikában, 43 millióan ültek a képernyők előtt azon az estén. Azóta szinte folyamatosan csökken a nézettsége, csakúgy, mint az Arany Glóbusz átadójának. Az idei Oscar-gálát egyébként 225 országban közvetítették élőben, de a nézettségre vonatkozó adatok nem ismertek.

Oscar-gála
Oscar-díj
Amerikai Egyesült Államok

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:49

Még biztosabb lehet a gázellátás

Üzembe helyezték a szerb–bolgár gázösszekötő rendszert a Niš melletti Trupale falunál. Ezzel újabb alternatív földgázellátási útvonalat kapott az ország. A vezeték kiépítésének összértéke 94 millió euró volt.
11:53, Frissítve: 11:58

Hagyományos disznótor Szajánban

A szajániak a koronavírus-járvány előtti évben szervezték meg az első hagyományos disznótort. A kényszerszünet után tegnap újra megtartották a rendezvényt a helyi önkéntes tűzoltó egyesület szervezésében.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.