Ugrás a tartalomra
Pixabay/VanDulti

Nintendo: Merre tovább?

2019-01-09
20:25
Forrás
HVG
Immár 30 éve készít konzolokat az ipar egyik legrégebbi szereplője, a Nintendo.

Bár ez idő alatt többféle eszközt is piacra dobtak, de az utóbbi években ezek közül csak néhányra, köztük a 2017 márciusában debütált Switchre lehet büszke a cég, hiszen ez pénzügyileg is remek eredményeket produkál. Suntaro Furukava a cég vezérigazgatója egy japán lapban adott interjúban ugyanis úgy fogalmazott, egyre nehezebb olyan eszköz készítése, amely maradéktalanul képes hozni a Switch révén is biztosított élményt. Éppen ezért nem tartja kizártnak, hogy a cég idővel másra, például a mobiltelefonos tartalmakra koncentrál, és leálljon a nappalikba szánt berendezések fejlesztésével.

Nintendo

Most

19:52, Frissítve: 20:02

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.
18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.