Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Nyári gyermekfoglalkozásokat szerveztek Horgoson

2021.08.19
18:44
2021.08.19
19:39
Forrás
Pannon RTV
A programban majdnem 50 gyerek vett részt. Kézműveskedtek és ügyességi játékokban is kipróbálhatták magukat.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Szabad foglalkozással, majd közös meseolvasással vette kezdetét péntek délután a nyári gyermekfoglalkozás, amelyet a horgosi Művelődési Ház szervezett.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Pakai Petra, résztvevő, Horgos: „Nekem nagyon tetszik ez a tábor, szeretek kézműveskedni, rajzolni, szobrászkodni, és ebben a táborban minden van, amit én szeretek.”

Ladócki Dorottya, résztvevő, Horgos: „Volt mindenféle foglalkozás. Tudtunk együtt játszani, és nagyon jó volt. Voltak olyan játékok, amiket együtt vittünk végbe, futkároztunk.”

Kovács Zsanett, résztvevő, Horgos: „Jó volt, mert voltunk kint, és tudtunk itt, bent is lenni.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Az elmúlt hetekben több olyan esemény is megvalósult az intézményben, ami kapcsolódott a kézműves- és gyermekfoglalkozásokhoz. A tapasztalat azt mutatja, hogy van igény az ilyen jellegű programokra - mondják a szervezők. Sós Nóra, koordinátor, Művelődési Ház, Horgos: „Tudatosan építettük fel, hiszen két hetet ölel fel ez a program. Az első héten még a nyárra próbáltunk összpontosítani. Halas mesét meséltem nekik, és a tengerhez közeli élményeket mesélték el ők is, ezen héten pedig az iskolára készültünk, könyvjelzőket készítettünk, és abc-s meséket is hallhattak a gyerekek.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

A program utolsó napján a gyerekek megtekintették a helyi könyvtárat, valamint közös fagyizáson vettek részt.

Horgos
gyermekfoglalkozás
tábor
ügyességi játékok
kézműveskedés
gyerekek

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.