Ugrás a tartalomra

Nyári műsorrácsra vált a Pannon Rádió

2020.07.19
15:57
2020.07.19
20:25
Forrás
Pannon RTV
A jövő héttől a Reggeli szünetre megy, a Presszó pedig előbb, 8-kor kezdődik, és 14 óráig tart. Szünetel még a Kult Café, a Fitt Zóna és a Best of Pannon Reggeli is.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Nyári műsorrendre vált a Pannon Rádió a jövő héttől. Ez azt jelenti, hogy egyebek mellett a Reggeli, a KultCafé és a Fitt Zóna is szünetel. Július 20-tól a Presszó korábban, reggel 8 órakor kezdődik, és 14 óráig tart majd, a Csillaghullás című könnyűzenei kívánságműsor pedig 16 és 20 óra között várja a hallgatókat. A Rádiódiszkó, a Rock Idill, a Poplista, valamint a Csendháborítás című műsorok változatlan időpontban lesznek hallhatók a 91.5-ön.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

A Pannon Reggeli korán kelő műsorvezetői most egy kicsivel tovább alhatnak majd, ugyanis egy szusszanásnyi időre nélkülözniük kell őket a hallgatóknak. A nyár további részében néhány egyéb műsor is szünetel, köztük a KultCafé és a FittZóna is. Brasnyó Zoltán, főszerkesztő-helyettes, Pannon Rádió: „Ez a szünet, amely ebben az esetben két hónapig tart majd, szükséges ahhoz, hogy feltöltődve, és újabb energiákkal, élményekkel eltelve tudjuk folytatni ezt a reggeli műsort, hiszen mégis erről szól ez a bizonyos szórakoztató, reggeli műsor már évek óta. Ami az egyéb műsorokat illeti, a KultCafé című műsor is szünetre megy. Ez az a műsor, amely szerda esténként Sánta Zoltánnal és jómagammal este 8-tól 10 óráig számol be a filmekről, illetve a legfrissebb szórakoztatóipari újdonságokról.”

Pannon RTV

Az élet azonban nem áll meg a Pannon Rádióban. A kialakult járványhelyzet miatt szinte az összes nyári fesztivál és rendezvény elmarad, ezért az ilyen típusú terepi műsorok sem lesznek a klasszikus helyeken - mondta Soós Georgina. A Pannon Rádió főszerkesztője hozzátette, ennek ellenére izgalmas, nem mindennapi külső helyszínekkel igyekeznek színesíteni a nyári műsort. „Készítünk több terepi műsort, de nem a hagyományos módon. Ez azt jelenti, hogy 2-3 műsorvezetőnk műszaki személyzettel kimegy egy izgalmas helyszínre. Ezeket még nem konkretizáltuk, de mindenképp szeretnénk egy kicsit izgalmas helyszíneket választani, például traktorra ülni vagy akár egy vitorlásra, és ezekről a helyszínekről készítünk izgalmas, élménybeszámoló jellegű műsort.”

Pannon RTV

Habár egyes műsorok szeptemberig szünetelnek, továbbra is lesz mit hallgatni, hiszen a Rádiódiszkó, a Rock Idill, a Poplista, valamint a Csendháborítás című közkedvelt műsorok változatlan időpontban lesznek hallhatók a Pannon Rádió 91.5-ös frekvenciáján. Emellett ajándékok és jó zenék is várnak a hallgatókra.

Pannon Rádió
nyári műsorrács
szünet
Pannon Reggeli
Presszó
Kult Café
Fitt Zóna
Best of Pannon Reggeli
terepi műsor
Soós Georgina
Brasnyó Zoltán

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű