Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Nyári tábort tartottak Horgoson

2020-07-11
16:42
2020-07-11
18:11
Forrás
Pannon RTV
Különféle ügyességi játékokon, számos foglalkozáson és sok más programon próbálhatták ki magukat azok a gyerekek, akik az utóbbi napokat a horgosi Vadászlakban töltötték.

A horgosi Fészek Nagycsaládosok Egyesülete nyári tábort szervezett a legkisebbeknek.

69 gyerekkel kezdődött hétfőn a gyerektábor, ahol nem csak nagycsaládos gyerkőcök vehettek részt. Kicsik és nagyok egytől egyig kiélvezték az elmúlt napokat és a jó időt.

Molnár Máté horgosi résztvevő: „Nagyon-nagyon jó itt, egy barátot szereztem és sokat szoktunk kiütőcskézni együtt.”

A táborban 5 és 15 év közötti gyerekek vettek részt. A horgosi Huzsvár Alen számára a legérdekesebb egy saját előadás elkészítése volt: „Az előadás-gyakorlás tetszett a legjobban. Lesz ma egy előadás, ahol mindenki egy saját kreatív ötlettel elő fogja adni a saját ötleteit. Én a tábort be fogom mutatni a csapattagjaimmal.”

A radanováci Besze Szófia egyedül érkezett a táborba, azonban hamar talált magának barátokat, akikkel együtt élvezték a jobbnál-jobb játékokat és kreatív feladatokat: „Nagyon jól érzem magam. A táborban szereztem barátokat, meg is lepődtem, mert úgy gondoltam, hogy nem fogok szerezni barátokat, de mégis sikerült. Mindenki nagyon kedves, akivel eddig jóban voltam és akivel barátkoztam.”

A gyerekek a kézműves foglalkozások mellett az íjászkodást és a különböző ügyességi játékokat is kipróbálhatták.

Csikós Erzsébet szervező: „Itt olyan gyermekek vannak, akiknek sajnos nem adatik meg, hogy eljussanak bárhová világot látni, itt, amit tudunk nekik biztosítani, az az, hogy nagy összetartás van, szeretet, és megpróbáljuk a gyerekekkel megismertetni azokat a dolgokat, amiket a városban nem tudnak megvalósítani.”

A tábor zárásaként bemutatják a gyerekek által készített színdarabokat. A bemutatókra már a délelőtti órákban nagy izgalommal készültek. Emellett a szellemjárást is sokan várják már.

Fészek Nagycsaládos Egyesület
Horgos
tábor

Most

Népszerű