Ugrás a tartalomra
póló
Pannon RTV

A Pannon Rádió pályázati felhívása

2018-07-13
18:02
Forrás
Pannon RTV
Még itthon vagy? Talán nem is mennél sehova? Élsz, dolgozol, és erős maradsz/leszel ott, ahol születtél? London-Párizs-Tokió, de mégis inkább itthon jó?

Ha te is úgy érzed, hogy odakint többet keresel, de kevesebbed van, itthon viszont a kevesebb pénz ellenére többed, akkor írj nekünk!

Szigorúan három mondat terjedelmű, szabad műfajú írásodat küldd el nekünk az itthonvagy@pannonrtv.com-ra!

A három legjobb pályamű írója egyenként 15 ezer dináros jutalomban részesül, további 5 személyt pedig ötezer dinárral díjazunk.

A legjobbakról háromtagú szakzsűri dönt:

Tékiss Tamás, író,

K. Kovács Ákos, rendező

és Soós Georgina, a Pannon Rádió főszerkesztője.

Korhatár nincs.

A pályázat július 15-e és augusztus 15-e között nyitott. Az eredményeket augusztus 20-án tesszük közzé a pannonrtv.com-on.

A jutalmazott pályaműveket a Pannon Rádió hullámhosszán, a 91.5-ön is sugározzuk.

Ha szerinted is mindenütt jó, de legjobb itthon, mondd el nekünk, miért. Pannon Rádió - a Te hangod!

Itthon vagy!

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46, Frissítve: 07:18

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.