Ugrás a tartalomra
póló
Pannon RTV

A Pannon Rádió pályázati felhívása

2018-07-13
18:02
Forrás
Pannon RTV
Még itthon vagy? Talán nem is mennél sehova? Élsz, dolgozol, és erős maradsz/leszel ott, ahol születtél? London-Párizs-Tokió, de mégis inkább itthon jó?

Ha te is úgy érzed, hogy odakint többet keresel, de kevesebbed van, itthon viszont a kevesebb pénz ellenére többed, akkor írj nekünk!

Szigorúan három mondat terjedelmű, szabad műfajú írásodat küldd el nekünk az itthonvagy@pannonrtv.com-ra!

A három legjobb pályamű írója egyenként 15 ezer dináros jutalomban részesül, további 5 személyt pedig ötezer dinárral díjazunk.

A legjobbakról háromtagú szakzsűri dönt:

Tékiss Tamás, író,

K. Kovács Ákos, rendező

és Soós Georgina, a Pannon Rádió főszerkesztője.

Korhatár nincs.

A pályázat július 15-e és augusztus 15-e között nyitott. Az eredményeket augusztus 20-án tesszük közzé a pannonrtv.com-on.

A jutalmazott pályaműveket a Pannon Rádió hullámhosszán, a 91.5-ön is sugározzuk.

Ha szerinted is mindenütt jó, de legjobb itthon, mondd el nekünk, miért. Pannon Rádió - a Te hangod!

Itthon vagy!

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.