Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pónifésülés, sörényfonás, lovaglás, kocsikázás a Csantavéri Lovastáborban

2021.07.27
17:42
2021.07.27
21:23
Forrás
Pannon RTV
Ismét megnyitotta kapuit a Csantavéri Lovastábor.
Pannon RTV

Gyerekzsivaj és lónyerítés várt bennünket a Csantavéri Lovastáborban. A kis táborozók nagy lelkesedéssel állították fel sátraikat a Major Istálló tágas udvarában, alig várják, hogy végre lovagolhassanak és játszhassanak a barátaikkal.

Herceg Zalán: „Szeretünk fogócskázni és a játékokkal játszani, még szeretnék menni kocsikázni is.”

A szervezők színes programokat készítettek a lovagolni vágyó gyerekeknek. Nagy Zsófia nagyon szereti a lovakat és alig várja már, hogy mehessen lovaskocsikázni.

Nagy Zsófia: „Szeretem őket, mert lehet rajtuk lovagolni, szeretek velük játszani és szeretek lovaskocsizni is. Nagyon várom, hogy menjünk fürdeni és hogy este legyen.”

A lányok örömmel fésülték és fonogatták a pónik sörényét, míg a fiúk labdáztak, és izgalommal várták, hogy végre lovagolhassanak és kocsikázzanak.

Hernyák Kristóf: „Nagyon szeretek lovagolni, és várom már, hogy lovagoljunk, kocsikázzunk. Szeretünk játékokkal is játszani.”

Pannon RTV

Major Boglárka főszervező elmondta, tavaly a járványhelyzet miatt elhalasztották a lovastábort, idén csökkentett létszámmal, de igyekeznek bepótolni az élményeket.

„A gyermekeket különböző foglalkozásokkal várjuk, nagyon sok játékkal. Nagyon sokat próbálunk majd lovagolni, az időnk is úgy kedvez, mivel nagyon melegeket mondanak. Kocsikázunk, lovakkal való foglakozásokat tartunk, és próbáljuk az időnket így eltölteni.”

A sok színes program és játék mellett a gyerekek elsajátíthatják a lovakkal való bánásmódot és a gondozásukról is tanulhatnak a Csantavéri Lovastáborban.

Csantavér
lovastábor
Pónifésülés
sörényfonás
lovaglás
kocsikázás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.