Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Acimovic

Rangos kitüntetés kapott a Vajdasági RTV vezérigazgatója

2021.07.01
18:32
Forrás
Vajdasági RTV
Miodrag Koprivicát, a Vajdasági RTV vezérigazgatóját a Szent Száva rend második fokozatával tüntették ki.

Az elismerést Porfirije szerb pátriárka adta át. Koprivicát Irinej bácskai püspök javasolta a díjra. Porfirije a kitüntetés kapcsán emlékeztetett a Bukvar pravoslavlja című sorozatra, amely az első együttműködés egy televízió és a szerb ortodox egyház között. Koprivica azt mondta, megtiszteltetés számára az elismerés. A médiaház is külön kitüntetésben részesült. A Vajdasági RTV a szerb nyelv mellett 15 nemzeti közösség nyelvén sugároz műsorokat.

Vajdasági RTV
Miodrag Koprivica
Porfirije pátriárka
Porfirije
Szent Száva érdemrend

Most

17:11, Frissítve: 17:23

Haladnak a korral a magyarkanizsai idősek

Ismét az okostelefon használatát ismertetik a magyarkanizsai időseknek, a helyi Felnőttképzők Regionális Hálózatának szervezésében. A 20 órás képzés alatt az alapoktól sajátíthatják el az okostelefon használatát.
15:19, Frissítve: 16:24

Évadnyitó a muzslyai Petőfiben

Másfél órás műsorral ünnepelték tegnap este 75 éves muzslyai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület évadnyitóját. A szakcsoportok bemutatkozása mellett a 16. évadnyitó rendezvény másik célja az új tagok toborzása volt.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.