Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Reggelizzünk a Pannon Rádióval!

2021-01-17
17:01
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől visszatér Vajdaság leghallgatottabb magyar nyelvű reggeli műsora, a Pannon Reggeli, a 91,5 MHz-re.

A műsor szokás szerint hétköznaponként reggel 6 és 10 között hallható. A négy műsorvezető ezúttal egy izgalmas nyereményjátékkal várja a hallgatókat, Vajdaság legvidámabb munkahelyi csapatát keresik. A győztesek tárgyjutalmat kapnak, emellett szerepelhetnek is a Pannon Reggeli műsorában. A hosszabb szünetet követő első napon, holnap Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter számít a figyelmükre, de a hét további részében természetesen halható lesz Molnár Lajkó Anett és Sánta Zoltán is.

Pannon Reggeli
Pannon Rádió
Vajdaság
leghallgatottabb
magyar nyelvű
műsor
reggeli
Brasnyó Zoltán
Zvekán Péter
Molnár Lajkó Anett
Sánta Zoltán

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 14:44

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.