Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Reggelizzünk a Pannon Rádióval!

2021.01.17
17:01
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől visszatér Vajdaság leghallgatottabb magyar nyelvű reggeli műsora, a Pannon Reggeli, a 91,5 MHz-re.

A műsor szokás szerint hétköznaponként reggel 6 és 10 között hallható. A négy műsorvezető ezúttal egy izgalmas nyereményjátékkal várja a hallgatókat, Vajdaság legvidámabb munkahelyi csapatát keresik. A győztesek tárgyjutalmat kapnak, emellett szerepelhetnek is a Pannon Reggeli műsorában. A hosszabb szünetet követő első napon, holnap Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter számít a figyelmükre, de a hét további részében természetesen halható lesz Molnár Lajkó Anett és Sánta Zoltán is.

Pannon Reggeli
Pannon Rádió
Vajdaság
leghallgatottabb
magyar nyelvű
műsor
reggeli
Brasnyó Zoltán
Zvekán Péter
Molnár Lajkó Anett
Sánta Zoltán

Most

17:54, Frissítve: 18:01

Kórházba szállították Ferenc pápát

Korábban tervezett orvosi vizsgálatok céljából kórházba szállították Ferenc pápát – jelentette be a vatikáni szóvivő. Matteo Bruni nem tért ki arra, milyen vizsgálatokat végeznek, és azt sem tudni, ezek mennyi időt vesznek igénybe.
17:19

Pályázat női vállalkozóknak

Idén is támogatja a női vállalkozókat a Tartományi Kormány. Az érintettek gépek és felszerelések vásárlására, számítógépekre, szoftverekre, valamint innovációs, digitalizációs fejlesztésre is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.
17:01

Az IFRC és a WHO budapesti központját is bővítik

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének (IFRC), valamint az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) is bővítik a budapesti központját - jelentette be a Genfben tárgyaló magyar külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.