Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Reggelizzünk a Pannon Rádióval!

2021.01.17
17:01
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől visszatér Vajdaság leghallgatottabb magyar nyelvű reggeli műsora, a Pannon Reggeli, a 91,5 MHz-re.

A műsor szokás szerint hétköznaponként reggel 6 és 10 között hallható. A négy műsorvezető ezúttal egy izgalmas nyereményjátékkal várja a hallgatókat, Vajdaság legvidámabb munkahelyi csapatát keresik. A győztesek tárgyjutalmat kapnak, emellett szerepelhetnek is a Pannon Reggeli műsorában. A hosszabb szünetet követő első napon, holnap Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter számít a figyelmükre, de a hét további részében természetesen halható lesz Molnár Lajkó Anett és Sánta Zoltán is.

Pannon Reggeli
Pannon Rádió
Vajdaság
leghallgatottabb
magyar nyelvű
műsor
reggeli
Brasnyó Zoltán
Zvekán Péter
Molnár Lajkó Anett
Sánta Zoltán

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű