Ugrás a tartalomra
Róka tanya
Pannon RTV/Raffai Csaba

Róka Fest a Róka tanyán

2018-07-07
14:07
2018-07-07
16:27
Forrás
Pannon RTV
Mutasd az igazi arcod jelmondattal pénteken kezdődött a Róka Fest. A kétnapos esemény koncertekkel, képkiállításokkal, könyvbemutatóval várta a Róka tanyára látogatókat.
Chill Zone

Kedvezett az időjárás a Róka tanyán szórakozó fiataloknak, hiszen az előrejelzések ellenére kellemes idő várta a Ludasi-tópartra látogatókat. Akár még sátorozhattak is a vendégek, hiszen rendezett, rovarmentes környezet fogadta őket. Az eseményt egyetemisták szervezték fiataloknak, immár harmadik alkalommal. Olcsó, de tartalmas szórakozás, közösségépítő céllal. Itt különböző helyszínen lehetett képregény-műhelymunkán részt venni, modern táncokat kipróbálni, és több mint harminc különböző társasjátékot játszani.

személyiségi labirintus

A legizgalmasabb a személyiség labirintus interaktív játék bizonyult. Itt lehetett mélyen a lélekbe pillantaniuk a fiataloknak. A kifeszített színes esernyők alatt Hulló Zsófi, a Róka Fest főszervezője elmondta, hogy két színpad várta a szórakozni vágyókat. Koncertek, képkiállítás, könyvbemutatók voltak.

képkiállítás

Hulló Zsófi, főszervező, Róka Fest, Ludas: „Ami még nagyon izgalmas, az a személyiség labirintusunk, amit az önkénteseink és a dekor csapatunk épített fel. Ez a személyiség labirintus lepedőkből épült fel és mindenki a saját személyiségéből adódó dolgokat festette. Ugyanúgy a résztvevők is, akik jönnek látogatni a fesztivált, lefesthetik azokat a dolgaikat ezekre a lepedőkre, amik az ő személyiségükből fakadnak.”

A nyitónapon mintegy 100 fiatal látogatott el a helyszínre.

Róka tanya
Róka Fest

Most

17:20, Frissítve: 17:26

Bottasé a szezon első pole pozíciója

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es idénynyitó Osztrák Nagydíj szombati időmérő edzését, így vasárnap ő rajtolhat az élről.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.