Ugrás a tartalomra
Róka tanya
Pannon RTV/Raffai Csaba

Róka Fest a Róka tanyán

2018-07-07
14:07
2018-07-07
16:27
Forrás
Pannon RTV
Mutasd az igazi arcod jelmondattal pénteken kezdődött a Róka Fest. A kétnapos esemény koncertekkel, képkiállításokkal, könyvbemutatóval várta a Róka tanyára látogatókat.
Chill Zone

Kedvezett az időjárás a Róka tanyán szórakozó fiataloknak, hiszen az előrejelzések ellenére kellemes idő várta a Ludasi-tópartra látogatókat. Akár még sátorozhattak is a vendégek, hiszen rendezett, rovarmentes környezet fogadta őket. Az eseményt egyetemisták szervezték fiataloknak, immár harmadik alkalommal. Olcsó, de tartalmas szórakozás, közösségépítő céllal. Itt különböző helyszínen lehetett képregény-műhelymunkán részt venni, modern táncokat kipróbálni, és több mint harminc különböző társasjátékot játszani.

személyiségi labirintus

A legizgalmasabb a személyiség labirintus interaktív játék bizonyult. Itt lehetett mélyen a lélekbe pillantaniuk a fiataloknak. A kifeszített színes esernyők alatt Hulló Zsófi, a Róka Fest főszervezője elmondta, hogy két színpad várta a szórakozni vágyókat. Koncertek, képkiállítás, könyvbemutatók voltak.

képkiállítás

Hulló Zsófi, főszervező, Róka Fest, Ludas: „Ami még nagyon izgalmas, az a személyiség labirintusunk, amit az önkénteseink és a dekor csapatunk épített fel. Ez a személyiség labirintus lepedőkből épült fel és mindenki a saját személyiségéből adódó dolgokat festette. Ugyanúgy a résztvevők is, akik jönnek látogatni a fesztivált, lefesthetik azokat a dolgaikat ezekre a lepedőkre, amik az ő személyiségükből fakadnak.”

A nyitónapon mintegy 100 fiatal látogatott el a helyszínre.

Róka tanya
Róka Fest

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.