Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

2022.11.26
10:21
Forrás
hidmet
Sárga riasztás van érvényben Szabadkán és környékén, a nap folyamán sűrű ködös időjárás várható.

Már a kora reggeli órákban ködös és télies időre ébredhettünk, a hőmérő higanyszála nulla fokot mutatott. A délelőtt folyamán megemelkednek az értékek, a nappali maximum hőmérséklet 6-7 fok körül várható. A nap folyamán továbbra is ködös és felhős időjárás lesz, helyenként kisebb zápor is előfordulhat.

A holnapi nap folyamán is hasonlóan alakul az időjárás, szintén 6 fokra van kilátás és továbbra is ködös időre kell számíthatunk. Az alacsony ködtakaró miatt lehetséges fennakadások is várhatók a közlekedésben, érdemes elővigyázatosan és óvatosan vezetni az utakon.

köd
közlekedés
Szabadka
időjárás

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.