Ugrás a tartalomra

Szabadkai siker Budapesten

2021.10.01
17:18
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakos hallgatói első díjat
nyertek a magyarországi DUE Médiahálózat országos pályázatán az Év online médiuma kategóriában - tájékoztat az intézmény.

A tanulók Newsroom Communicator (https://newsroom-communicator.com/) hírportáljukkal a zsűri értékelése szerint az egyetemi kategóriában kiemelkedtek a mezőnyből. Dudás Norbert, az MTTK kommunikátor szakos hallgatója, a Pannon RTV munkatársa riportjával különdíjat érdemelt ki az Év diákújságírója pályázaton. A díjakat tegnap vették át a budapesti Akvárium Klubban, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretein belül.

Dudás Norbert

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.
16:20, Frissítve: 18:10

Hagyományok téli fesztiválja Palicson

Tepertősütő verseny, szalonna- és hagymaszeletelő verseny, kézműves kiállítás, forralt bor, jó hangulat és kellemes idő - így zajlik az idei Hagyományok téli fesztiválja Palicson. Az eseményre idén közel ezer személy érkezett.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.