Ugrás a tartalomra

Szabadkai siker Budapesten

2021.10.01
17:18
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakos hallgatói első díjat
nyertek a magyarországi DUE Médiahálózat országos pályázatán az Év online médiuma kategóriában - tájékoztat az intézmény.

A tanulók Newsroom Communicator (https://newsroom-communicator.com/) hírportáljukkal a zsűri értékelése szerint az egyetemi kategóriában kiemelkedtek a mezőnyből. Dudás Norbert, az MTTK kommunikátor szakos hallgatója, a Pannon RTV munkatársa riportjával különdíjat érdemelt ki az Év diákújságírója pályázaton. A díjakat tegnap vették át a budapesti Akvárium Klubban, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretein belül.

Dudás Norbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű