Ugrás a tartalomra

Szabadkai siker Budapesten

2021.10.01
17:18
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakos hallgatói első díjat
nyertek a magyarországi DUE Médiahálózat országos pályázatán az Év online médiuma kategóriában - tájékoztat az intézmény.

A tanulók Newsroom Communicator (https://newsroom-communicator.com/) hírportáljukkal a zsűri értékelése szerint az egyetemi kategóriában kiemelkedtek a mezőnyből. Dudás Norbert, az MTTK kommunikátor szakos hallgatója, a Pannon RTV munkatársa riportjával különdíjat érdemelt ki az Év diákújságírója pályázaton. A díjakat tegnap vették át a budapesti Akvárium Klubban, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretein belül.

Dudás Norbert

Most

16:03, Frissítve: 17:19

Döntetlent játszott a TSC

A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.
15:35

Továbbra is kétezernél kevesebb új fertőzött

Továbbra is kétezer alatt van az újonnan regisztrált koronavírusos betegek száma Szerbiában. A friss adatok szerint 1 884 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba a csaknem 16 ezer elvégzett tesztből. Vajdaságban mintegy 10 000 aktív fertőzöttről tudni.

Népszerű