Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Szunyog Tibor

Száraz, szeles idő várható

2021-01-26
09:43
2021-01-26
09:49
Forrás
hidmet.gov.rs
Kedden túlnyomórészt borult időjárás várható, több helyen előfordulhat hószállingózás, kisebb havazás.

A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és 3 fok között alakult, a mai csúcs pedig 2 és 5 fok között mozog majd. Szerdán a mai naphoz hasonlóan felhős időjárásra számíthatunk, a központi és déli területeken gyenge havazást jósolnak a meteorológusok.

Vajdaságban száraz, enyhe szeles időjárás várható. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és 0 fok, míg a legmagasabb 2 és 4 fok között alakul majd.

A hét közepére emelkedik a nappali hőmérséklet, ami péntekre egyes helyeken akár a 13 fokot is elérheti.

időjárás
Vajdaság
szél
csapadékmentes

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 14:44

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.