Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbia legszebb kertje díjjal is büszkélkedhet Oromhegyes

2020.06.06
00:17
2020.06.06
00:32
Forrás
Pannon RTV
Randovics Lejla virágoskertje 2016-ban elnyerte a Szerbia legszebb kertje címet.

Oromhegyes sokak számára a búcsújáról ismert vagy épp a falu határában található szórakozóhelyről. A kis észak-bácskai település azonban otthont ad egy hatalmas kertnek is, Randovics Lejla virágoskertjének, ami 2016-ban Szerbia legszebb kertje címet is elnyerte. A virágoskert azóta is csak szépült és terebélyesedett és ma már látogatókat is fogadnak.

kert
legszebb
Oromhegyes
Randovics Lejla
virágoskert

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.