Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tantárgyháló 21. alkalommal

2019-12-13
14:17
2019-12-13
16:46
Forrás
Pannon RTV
A Tantárgyháló elnevezésű verseny döntőjét tartották ma Szabadkán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületében.

A zárórendezvényre meghívott versenyzők önálló ismertetőn keresztül szemléltették a kutatásukat. A résztvevők általános és középiskolás diákok voltak, akik egyénileg vagy két fős csoportokban legfeljebb 10 percig beszélhettek munkájukról. A versenybizottság az érdekes és frappáns előadásmódot jutalmazta. Az eseményt a Vajdasági Módszertani Központ szervezte meg.
Szálas Tímea, szervező: „Most már huszonegyedik alkalommal hirdetjük meg. Általános iskolás, felső tagozatos, illetve középiskolás tanulók pályázhatnak rá. Egy három fordulós versenyről van szó. Az első fordulóban ötlettervet készítenek egy megadott témával kapcsolatban és annak a kutatásáról és a kutatási tervezetéről, majd a második fordulóban megvalósítják a kutatást és most a döntőn pedig megvédik a kutatásukat.”

Tantárgyháló
Szabadka
MTTK
verseny
általános iskolások
középiskolások

Most

12:57

Lemondott a szlovén miniszterelnök

Marijan Šarec szlovén miniszterelnök ma rendkívüli sajtótájékoztatón bejelentette lemondását, és új választások kiírását kezdeményezte - közölte a helyi sajtó.

Népszerű

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.