Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Természetes anyagok, végtelen felhasználási mód

2020-10-23
21:46
Forrás
Pannon RTV
Minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének. Az utóbbi időben, ahogyan az élet más területein, a baba- és gyermek dolgok terén is egyre népszerűbbek a kézzel készült termékek, játékok.

Máshogyan fogalmazva, egyre inkább utat tör magának a „vissza a természetbe” szemléletmód. Ehhez szeretett volna hozzájárulni az adai Polyák házaspár, akik a karantén időszakában vágtak bele a nyitott végű fa játékok gyártásába.

De hogy pontosan mik is ezek? Polyák Szollár Anna és Polyák Dániel elmesélik nekünk.

gyermekjáték
gyereknevelés
játék
Ada
Polyák Szollár Anna
természetes anyagok
játékkészítés

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.