Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Több mint száz oldtimert mutattak be Bácskossuthfalván

2019.06.29
15:32
2019.06.29
21:13
Forrás
Pannon RTV
A régi járgányok szombaton Csantavérre, Pacsérra és Bajmokra is ellátogattak, az esti órákban Szabadkán állomásoznak, vasárnap pedig Palicsra gurulnak.

A hatéves Kerekes Istvánnak nagyon tetszettek a régi autók, szívesen kipróbálná, milyen lehet ülni bennük. A bácskossuthfalvi fiú rajong az autókért: leginkább a beltér érdekli.

Sütő János Orosházáról érkezett, egy 1935-ös gyártmányú angol sportautóval. Jelenleg csak két ilyen van a világon: János négykerekűjének testvére Angliában rójja az utakat. A magyarországi autó gazdája öt évvel ezelőtt az interneten talált rá a kedvencére. A Hollandiából érkezett járgányt azóta is nagy odafigyeléssel gondozza- ez okozza számára a legnagyobb boldogságot.

Az oldtimer autósok és motorosok Szabadka és a környező települések templomait járják körbe a nap folyamán. A találkozót 21. alkalommal szervezte meg a Szabadkai Old Timer Egyesület. A csodajárgányok a szabadkai bemutatkozást követően a környező településekre is ellátogatnak - mondja Tomislav Vidaković, az egyesület elnöke.

„A különbözőségek összekötnek bennünket” - így szólt az idei találkozó mottója.

oldtimer
Bácskossuthfalva
Szabadkai Old Timer Egyesület

Most

Népszerű