Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Több napsütés, kevesebb csapadék

2021.10.13
07:47
2021.10.13
07:53
Forrás
Pannon RTV
Ma már több órás napsütésre is számíthatunk, azonban a délutáni órákban egy északnyugatról érkező felhőtömeg éri el a térségünket, ezért több helyen esőzés, a magasabb hegyekben havazás is lehet.

A nappali maximumhőmérséklet 15 fok körül alakul. Estére aztán fokozatosan felszakadozik a felhőzet, az elkövetkező napokban folyamatos felmelegedés várható, éjjelente azonban továbbra is 1 és 5 fok között alakul a hőmérséklet. A hétvégén túlnyomóan napos időnk lesz 17 fokos maximumhőmérséklettel. A következő hét közepén pedig a legmelegebb órákban akár 20 fok is lehet.

időjárás
ősz

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.