Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új műsor a Pannon Televízióban

2022.05.21
17:28
2022.05.21
21:37
Forrás
Pannon RTV
A 18-20 perces összeállításban olyan rendezvényeket, témákat láthatnak az érdeklődők, amelyek meghatározók kulturális, társadalmi vagy hagyományápolás szempontjából.

Új műsor indul mától a Pannon Televízióban. A Vidékünk című magazin minden szombaton 18,05-től várja a nézőket. Az új műsor tartalma és témája alapján eltér a Híradótól, vagy a Közügyektől: 4-5 perces riportok által mutat be tipikusan itteni, ránk jellemző eseményeket. A műsor nem feltétlenül az aktuális tartalmak megjelenítésére törekszik, hanem inkább az érdekes eseményeket hivatott megjeleníteni, azokat, amelyek minket, vajdasági magyarokat jellemeznek. A műsor Bartus Bella, a Pannon Televízió főszerkesztő-helyettesének szerkesztésében kerül képernyőre hétről hétre.

Bartus Bella, szerkesztő, Vidékünk: „A műsorban elsősorban vajdasági témákat és történéseket láthatnak a nézők. Az első adásban a bácsfeketehegyi színjátszó műhelyről, a táncházmozgalomról, illetve a múzeumok éjszakájáról is forgattunk. De láthatnak egy összeállítást az észak-bánáti néptánctalálkozóról. Aki esetleg lemarad a mai adásról, azt holnap bepótolhatja, ugyanis 15 órakor lesz az ismétlés.”

Pannon Televízió
Vidékünk

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.