Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Új tartalmak is a Pannon Rádióban és a Szabadkai Magyar Rádióban

2020.09.20
10:10
2020.09.20
12:43
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió mellett médiaházunk rádiócsatornái is megújult tartalmakkal várják a hallgatókat hétfőtől.

Ismerjék meg a Pannon Reggeli új műsorvezetőjét, és a Szabadkai Magyar Rádió régi-új programjait.

Pannon RTV/Csipak Edvin

Új műsorvezetővel jelentkezik újra minden hétköznap reggel a Pannon Reggeli a 91,5-ön. Molnár Lajkó Anett Beke Robit váltja a mikrofon mögött. A kora reggeli munkakezdés nem újdonság a nagycsaládos anyuka számára, aki már nagyon várja a közös munkát a fiúkkal. „Az biztos, hogy nagyon vidáman fognak indulni azok a napok, amikor velük fogok Reggelizni itt, a Pannon Rádióban, és nagyon csajos témát nem szeretnék hozni a műsorba, tehát mondjuk nem fogok sminktippeket adni a hallgatóknak, hanem majd megtaláljuk a közös hangot. Azért lesz csajos műsor is majd, kicsit nőiesebb témákkal.”

Pannon RTV/Raffai Csaba

6-10-ig tehát Reggeli, majd 10 órától a Presszó kínál aktuális információk mellett kellemes kikapcsolódást. Brasnyó Zoltán, főszerkesztő-helyettes, Pannon Rádió: „A Kultcafé is visszatér szerda esténként 8-10-ig, valamint a FittZónát is újra hallhatják majd a hallgatók a Pannon Rádió hullámhosszán. Ami még újdonság, hogy szombatonként este világsztárok estéjét hallgathatják a hallgatók, főleg az elektronikus zene és a mostani modern zenék kedvelői és a fiatalok, merthogy népszerű és világhírű DJ-k mixeit hallgathatjuk majd este 8-tól éjfélig, exkluzív mix-válogatásokban.”

Pannon RTV/Raffai Csaba

Újdonság még, hogy a rockrajongók műsora, a Rockidill az eddigi csütörtök helyett szerda esténként lesz hallható, a Kultcafé után.

Pannon RTV

A Szabadkai Magyar Rádióban hétköznap reggelenként a Napindító várja a hallgatókat 7-10-ig, majd a Mozaik informál egészen 16 óráig. Agárdi Gábor, főszerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „Visszatér sportműsorunk, a Küzdőtér hétfőnként 11 órától Tóth Tiborral. Ugyanúgy várja majd a hallgatókat az Agrárvilág, az agrárium legfontosabb információival Juhász Andreától. A Slágergyár a legjobb retro felvételekkel Kiss János - Manóval, a vajdasági magyarság legismertebb lemezlovasával. A Kívánságműsort alakítottuk, amikor volt a járványhelyzet és a kijárási tilalom, és 11 órától kezdődött, ez nem változott, 16 óráig teljesítjük a zenei kéréseket.”

Pannon RTV/Raffai Csaba

Az SZMR koncert továbbra is ismert előadók online interjúival jelentkezik, a megszokott exkluzivitással, hiszen a beszélgetések mellett lesznek olyan zeneszámok is, amelyek csak a 107,1 MHz-en csendülnek fel.

Pannon
Pannon Rádió
Szabadkai Magyar Rádió
SZMR
Agárdi Gábor
Brasnyó Zoltán
Molnár Lajkó Anett
őszi műsorrács

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.