Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Újabb lakás és autók találnak gazdára

2020-12-05
12:08
Forrás
Szerbiai RTV, B92.net
Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.

Már több mint 3 millió 750 ezer levél érkezett be. A nyereményjáték vendége Milica Mandić szerb olimpiai bajnok taekwondós, a válogatott tagja, ő húzza ki a szerencsés nyerteseket. 

A szürkegazdaság visszaszorítását célul kitűző állami nyereményjáték mostani sorsolása a Szerbiai RTV egyes csatornáján követhető élőben 17 óra 55 perctől. 

Vedd el a számlát és nyerj!
húzás
boríték

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.