Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP /Luca Bruno

Ukrajna készül a 2023-as Eurovízióra

2022.06.14
12:27
2022.06.14
12:33
Forrás
Magyar Szó
Azt nem árulták el, hogy mely helyszínek jöhetnek szóba.

Ukrajna megkezdte a 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál előkészületeit. Az ukrán védelmi- és belügyminisztérium már a kezdetektől fogva bekapcsolódott az előkészületekbe annak érdekében, hogy biztosítani tudják a megfelelő logisztikát és ami a legfontosabb, a biztonságot is – mondta Kirill Timosenko, az ukrán elnök kabinetirodájának helyettes vezetője.

Számos lehetséges helyszínt felvetettek az esemény megrendezésére, viszont hozzátette, hogy jelenleg nem árulhatja el, hogy mely helyszínekről is van szó.

Ukrajna
Eurovíziós Dalfesztivál
szervezés

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.