Ugrás a tartalomra

Vadak Radomir Perin Raša szemével

2024.01.12
11:05
2024.01.12
16:36
Forrás
Pannon RTV
A martonosi származású természetfotósnak most Magyarkanizsán, a Dobó Tihamér Képtárban nyílt kiállítása.

Radomir Perin Raša természetfotós több mint 45 éve hódol szenvedélyének, ez idő alatt pedig számtalan országban fotózhatott, különleges és lenyűgöző pillanatokról készíthetett képeket. Elmondása szerint azonban mégis itthon, Vajdaságban, az itt élő vadakat szereti a leginkább lencsevégre kapni.

A martonosi származású természetfotósnak most Magyarkanizsán, a Dobó Tihamér Képtárban nyílt kiállítása és a könyvét is bemutatták.

„Magamat mindig kényszerítem, hogy olyan fotók legyenek, hogy az emberek lássák, akik nézik ezt a fotót, hogy ez nem olyan fotó, amit mindenki meg bír csinálni. Ezek a fotók olyanok, hogy ehhez sok idő kell, sok fotót kell csinálni belőlük, néha pár ezret is, hogy jó legyen egy fotó. Sokat ki kell menni, néha pár hét is kell ahhoz, hogy egy fotó olyan legyen, ahogy én akarom. Én érzem a nézőkön, akik jönnek, hogy mit szeretnek.”

Radomir Perin Raša
fotós
kiállítás
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.