Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vasárnap akár 16 fok is lehet

2020-02-21
10:58
2020-02-23
12:46
Forrás
RMHZ, Idokep.hu
A mai felhősödés után holnap ismét napsütésre és melegebb időjárásra van kilátás térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Holnap 10 fokos csúcs várható, csapadékra pedig nem kell számítanunk. Hajnalban még kisebb talaj menti fagy előfordulhat, de a hideg fokozatosan megszűnik.

A hétvégén igazi kirándulóidő lesz, a nappali csúcs akár 16 fok is lehet. A vasárnapi hajnal például kifejezetten enyhe lesz, 7 fokig csökken csak a hőmérséklet.

A hosszútávú előrejelzések szerint a tavaszias idő egészen szerdáig tart, ekkor csapadékosra fordul az időjárás.

felhős
napsütés
hőmérséklet
időjárás

Most

12:29, Frissítve: 12:56

Hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

Az idei év legmelegebb napja előtt állunk. Ma bőven 30 fok felett lesz a hőmérséklet. Holnap is folytatódik a kánikula, szombat este azonban markáns hidegfront érkezik, záporokkal, zivatarokkal.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.