Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Vasárnap estig élvezhetjük a nyárias időjárást

2020-08-21
10:23
Forrás
Szerbiai RTV, hidmet.gov.rs
A hét utolsó napján, az esti órákban hidegfront éri el térségünket.

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapja szerint holnap még igazi strandidőre van kilátás, 30 fok körüli értékekkel, sőt még gomolyfelhők sem zavarják majd a napsütést. A hajnalok is viszonylag hűvösek lesznek, 14-19 fokig süllyedhet a hőmérő higanyszála.

Vasárnap aztán érezik a változás, ráadásul pont észak felől. Vajdaság területén a hét utolsó napjának estéjén megnövekszik a felhőzet, felhőszakadás is lehet, erős széllel és jéggel kísérve. Ez egyébként az egész éjszakára jellemző lesz.

Ami a jövő hét első felét illeti, frissebb, hűvösebb idő lesz, elszórtan záporokkal és zivatarokkal tarkítva.

időjárás
előrejelzés
meteorológia
hőmérséklet
front
napsütés
csapadék
zivatar

Most

17:23

Elmozdulhatnak a trópusi esőerdők a klímaváltozás miatt

Az egyenlítő mentén húzódó keskeny, esős sávban honos esőerdők területi eltolódására is sor kerülhet a klímaváltozás miatt. Ha ez bekövetkezik, az milliók élelmiszerbiztonságát fenyegeti – állítják a Kaliforniai Egyetem és Irvine Egyetem kutatói.
17:07

Hétfőtől visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
16:49, Frissítve: 17:10

Tízéves fennállását ünnepli idén a Magyarság Háza

A jubileum alkalmából az egész évet felölelő programsorozattal készülnek, amelybe a külhoni magyarságot is bevonják. A Magyarság Háza programjai igen népszerűek, hiszen tízmilliónál többen voltak részesei háromnegyed év alatt.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.