Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Visszatér a Közügyek

2021-01-22
22:55
2021-01-23
07:16
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
Pannon RTV

Üresen áll még a Közügyek stúdiója. A székeken nem ülnek vendégek, és hiányoznak az operatőrök és a műsorvezető is. De ez már nem sokáig lesz így. Újra képernyőre kerül hírháttérműsorunk.

Juhász Gábor, a Közügyek felelős szerkesztője: „A hétfői Közügyekben bővebben fogunk foglalkozni a védőoltásokkal és az immunizációval. Emellett az oktatás megszervezéséről is lesz szó. Illetve a vagyon-visszaszármaztatás kapcsán bemutatjuk a horgosi Kárász-kastélyt.”

Pannon RTV

A műsorok készítésénél odafigyelünk arra is, hogy vendégeink és mi magunk is biztonságban legyünk.

Faragó Anita, a Pannon RTV produkciós igazgatója: „Vendégeinkre is ugyanazok a szabályok fognak vonatkozni, mint a Pannon RTV összes munkatársára. Érkezéskor maszkot kell viselniük. A portán megtörténik a testhőmérséklet-mérés, illetve a kézfertőtlenítés, valamint a stúdióban is maszkban fog történni a beszélgetés. Egyidejűleg egy vendég lehet bent a stúdióban.”

Pannon RTV

Soós Georgina a jövő pénteki műsort szerkeszti. Azt mondja, azért jó ez a műsor, mert lehetőséget biztosít arra, hogy az újságíró egy kicsit saját magából adjon és jó ügyeket is tudjon képviselni. Így például felkaroltuk a bajmoki Pál Gajódi Olivér ügyét.

Soós Georgina, a Közügyek szerkesztője: „A Közügyekbe szerkesztőként belecsempészhetjük azokat a témákat, amelyek számunkra különösen fontosak, amelyek a mi szívügyeink. Esetemben ez a gyermekeket, családokat érintő kérdések, a környezetvédelem vagy épp a fiatal kezdő vállalkozók bemutatása.”

Pannon RTV

A mindannyiunk életünket befolyásoló döntéseket igyekszünk közérthetően elmagyarázni, vendégeinkkel együtt pedig segítünk eligazodni a minket körülvevő információhalmazban.

Loboda Árpád, a Közügyek szerkesztő-műsorvezetője: „Legfőképpen a politikában érzem magam otthon és a gazdasági kérdésekben. Legyen az Szerbia, Magyarország vagy külpolitika, de a kultúrának bizonyos részeiben is otthon vagyok. Nagyon szeretem, ha egy kicsit szélesebben, kicsit mélyebben be tudunk számolni róla, mint a Híradóban.”

Pannon RTV

A Közügyek egy kreatív műsor. A témák között könnyebben lehet válogatni, mint a napi aktualitásokat feldolgozó Híradóban - vallja Farkas Athéne szerkesztő-műsorvezető.

„Hosszabban lehet beszélni egy-egy témáról, nem csak felületesen a fontos dolgokat kiemelve, hanem bővebben belenézve a mélyére. Jobban utánajárva különböző témáknak, amelyek nem csak minket, hanem a nézőket is érdeklik.”

Pannon RTV

Tehát a műsorvezetők, a szerkesztők, a kollégák teljesen felkészülten várják már, hogy ismét elinduljon a hírháttérműsor, a Közügyek. Ne feledjék, hétfőn 18 óra 5 perckor Közügyek a Pannon Televízióban.

Közügyek
Pannon TV
Loboda Árpád
Farkas Athéne
Soós Georgina
Juhász Gábor
Faragó Anita

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.