Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Visszatérnek a Pannon RTV műsorai

2022.01.14
12:31
2022.01.14
16:13
Forrás
Pannon RTV
Rövid téli szünet után hétfőtől visszatér a Pannon TV képernyőjére naponta jelentkező hírháttérműsorunk, a Közügyek, valamint hetente megjelenő magazinműsoraink, de a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is visszatér eddig szünetelő műsoraival.

Változik a műsorrend a Pannon RTV-ben és a Szabadkai Magyar Rádióban. Rövid téli szünet után hétfőtől visszatérnek a Pannon TV képernyőjére a szünetelő műsorok, a Pannon Rádió hallgatói újra együtt ébredhetnek a Reggeli műsorvezetőivel, a Szabadkai Magyar Rádió hallgatói pedig képzeletben ismét felülhetnek a Körhintára.

A Pannon TV képernyőire visszatérnek a hetente sugárzott, tematikus műsorok, a Sporthétfő, a Pannon Gazda, a Vitrázs és a Forog a kamera is új részekkel várja a nézőket.

Mohácsi Huba, műsorigazgató-helyettes Pannon RTV: „Hétfőtől a Pannon RTV-be visszatérnek a magazinműsorok a rövid téli szünet után. Fújtunk egyet, összeszedtük az erőnket, mert hosszú tavaszunk lesz, mivel több választás is érinti a vajdasági magyarságot, amire nekünk, televízió, rádió, médiaházként is készülnünk kell. Valószínűleg még több munkánk lesz, igaz a téli szünetben is folyamatosan dolgoztunk.”

Pannon RTV

A megszokott időben, a fél hatos Híradó után visszatér a képernyőre hírháttérműsorunk, a Közügyek is élő beszélgetésekkel - mondta Juhász Gábor, a Közügyek felelős szerkesztője. „Nagy erőkkel készülünk a hétfői kezdésre olyan témákat készítettünk elő, amelyek a legjobban érintik a nézőink mindennapi életét, ilyen például a koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktualitások, az önkormányzatok, a települések fejlesztései, a gazdaságfejlesztés, de természetesen a politika is helyet kap a műsorunkban továbbra is.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

10 éves lett hírháttérműsorunk, ezzel kapcsolatban külön műsorral is jelentkezünk, de erről majd később.

A rádiókban is változik a műsorrend. A Pannon Rádióba visszatér a hétfő esti mixműsor, a Classic Fantastic, valamint a hallgatók hétfőtől ismét együtt kezdhetik hétköznapjaikat Anettel, Sántával, Brasnyóval és Zecivel.

Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Reggeli: „6-10-ig indul a Reggeli, emiatt a Pannon Presszó ismét 10 és 16 óra között lesz, utána a Csillaghullás marad. Azzal, hogy visszajön a Reggeli, ez hozza magával azt, hogy vasárnap visszatér a Best of Reggeli 9 és 12 óra között.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

A Szabadkai Magyar Rádióban is visszatérnek műsorok, mégpedig a Paragrafus, az Agrárvilág és a Körhinta.

Dedić Szuzana, fő- és felelős szerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „A Napindító ismételten reggel hattól ébreszti majd a hallgatókat, itt a 107.1 megahertzen. A Mozaiknál nincs változás, ez 10-től 16 óráig tart, és jó hír azoknak, akik szeretik délutáni műsorunkat, a Körhintát, visszatér ez a műsor is a délutáni híradó után, 16 óra 30 perctől újra pörög a Körhinta.”

Újult erővel és a megszokott műsorokkal folytatjuk tehát a munkát továbbra is, tartsanak velünk idén is!

Pannon RTV
Pannon TV
Pannon Rádió
műsor

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.