Ugrás a tartalomra
MUP

1024 új rendőrt vettek állományba

2021.12.30
14:42
2021.12.30
14:48
Forrás
Pannon RTV
Az ifjú rendőrök január folyamán kezdik meg szolgálatukat.

A kamenicai Rendőrkiképző Központ 26., 27., 28. és 29. osztályának végzőseinek beavatási ünnepségén Aleksandar Vulin, belügyminiszter kiemelte: a jelvény senkit sem tett naggyá, de a jelvényt viselő nagy emberek, azt értékessé és fényessé tették. Ne engedjétek, hogy más gazdagsága elcsábítson benneteket – tette hozzá Vulin.

Az eseményen Igor Mirović, a tartományi elnöke azt kívánta a fiatal rendőröknek, hogy a becsület és tisztesség lebegjen a szemük előtt, mert csak ezek a tulajdonságok méltóak egy szerbiai rendőrhöz. Az ünnepségen Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is köszöntötte az újoncokat és sok sikert kívánt munkájukhoz.

Újvidék
Aleksandar Vulin
Miloš Vučević
Igor Mirović
rendőr

Most

21:37, Frissítve: 21:46

Élisabeth Borne lett az új francia miniszterelnök

Emmanuel Macron francia államfő az eddigi munkaügyi minisztert nevezte ki hétfőn új miniszterelnöknek a távozó Jean Castex helyére, aki a hagyományoknak megfelelően benyújtotta lemondását a három héttel ezelőtt újraválasztott köztársasági elnöknek.
19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.

Népszerű