Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

1200-hoz közelít az aktív fertőzöttek száma Észak-Bácskában

2021.09.20
20:47
2021.09.20
21:10
Forrás
Pannon RTV
Dr. Bohucki Nebojsa járványügyi szakorvos volt a Közügyek vendége. Arra biztatja a lakosokat, hogy vegyék fel a védőoltást és ne kockáztassák az életüket.

Egyre magasabbak a szerbiai koronaszámok. Észak-Bácskában is aggasztó a helyzet, hiszen az aktív fertőzöttek száma közelít az 1200-hoz - mondta a Közügyekben Dr. Bohucki Nebojsa. A járványügyi szakorvos szerint egyre többen kerülnek kórházba is. Elmondta, hogy a járvány megállításának egyetlen módja a tömeges vakcináció.

járványhelyzet
Dr. Bohucki Nebojsa
koronavírus

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.