Ugrás a tartalomra

1700 felett az új fertőzöttek száma Szerbiában

2021.01.29
16:11
Forrás
izjzv.org.rs, covid19.rs
1717 koronavírusos beteget regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában, és elhunyt 18 páciens. Az említett időszakban 11 168 embert teszteltek. Vajdaságban egy nap leforgása alatt 302 új koronavírusos beteget regisztráltak.

Az ország területén kórházban 4119 személyt kezelnek, közülük 158-an vannak lélegeztetőgépen. A járvány kezdete óta Szerbiában 3983 beteg hunyt el a vírus szövődményeiben. Eddig összesen 426 615 szerbiai lakos vette fel a védőoltást.

A Vajdasági Közegészségügyi Intézet napi jelentésében az áll, a legtöbb város és község területén továbbra is rendkívüli a járványügyi helyzet, ugyanakkor Sid, Hódság és Ürög községek esetében kedvezőtlen. Az aktív esetek száma a tartomány területén 7.949, számuk fokozatos csökkenése várható az elkövetkező időszakban - részletezik. A legtöbb aktív beteg Újvidéken van, 2000 feletti a számuk, a többi községben vagy városban 1000 alatt van a jelenleg is fertőzött személyek száma. 

Vajdaság
koronavírus
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzöttek

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.