Ugrás a tartalomra
covid19.rs

Koronavírus Szerbia: Csökkent az új fertőzöttek száma

2021-01-28
15:44
Forrás
covid19.rs
Jelentősen csökkent tegnaphoz képest a ma 15 órai adatok szerint az egy nap alatt nyilvántartásba vett koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában.

Az elmúlt 24 órában 10 637 tesztelt személyből 1592 páciens eredménye lett pozitív. További 21-en hunytak el a betegség szövődményeinek következtében, ezzel 3965-re emelkedett a járvány megjelenése óta a vírussal összefüggésben életüket vesztettek száma. Országszerte a kórházakban 4206 személy lábadozik, közülük 162-en szorulnak lélegeztetőgépre, mindkét szám csökkenő tendenciát mutat. A halálozási arány továbbra is egy százalék körüli.

koronavírus
Szerbia
koronavírus-járvány
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzöttek

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.